Pergolazonwering tegen zon en regen

Een pergolazonwering is een multifunctioneel product. Het beschermt je namelijk zowel tegen de invallende zon als tegen een fikse regenbui. Geniet je 's zomers op je terras van een etentje of borrel dan heb je met jouw pergolazonwering de garantie dat je buiten kunt blijven zitten!

Pergola zonwering terras

Red Dot Award pergolazonwering Tumba

De palen en zijgeleiders van de pergolazonwering V642 – Tumba hebben hetzelfde formaat en daarmee wordt eenheid in ontwerp, en en uitstraling, gecreëerd. De visuele impact van verbindings- onderdelen van de pergolazonwering zijn geminimaliseerd en de intrekbare constructie biedt een efficiënte bescherming tegen zowel zon als regen. Lees hier meer over het winnende design van de pergolazonwering of bekijk de korte video.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze pergolazonwering, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie.

Registreer product arrow-right
Bedrijfsvideo

How it's made

Nieuwsgierig naar onze organisatie? In onze bedrijfsvideo nemen we je in een vogelvlucht mee door onze productie en kantoor!

Lees meer arrow-right

V642 - Tumba

De pergolazonwering V642 - Tumba is toepasbaar op een terrasoverkapping of aan de gevel incl. palen. Deze pergolazonwering wordt uitgevoerd met zonwerend, waterafstotend en weersbestendig 100% high-tec polyester uni-doek met rits in zijgeleiding. Het uni-doek zorgt voor minder slijtage, een stabiele doekspanning en een kleine cassette.

Winnaar Red Dot Design Award 2020!

Pergola verandazonwering V642 Tumba2

Specificaties

Vanaf €5873,- (5m x 3m)*
Max. Breedte 5000 mm
Max. Uitval 5000 mm
Uitvoering Op terrasoverkapping of palen
Profielkleur Alle (standaard) RAL-kleuren en structuurlakken
*Excl. meet- en montageservice

Populairste kleuren

70 3009
Grijs 70.3009
70 3011
Grijs 70.3011
Pergola zonwering Tumba Kockengen

Pergolazonwering op maat

Een pergolazonwering van Verano® wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de pergolazonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, doekkleuren en bediening en maak je de pergolazonwering volledig naar jouw wens. Lees hier meer over het inmeten en monteren van een pergolazonwering.