009 V908 Ledro Kerkhof

Glas- en schuifwanden voor jou overkapping

28-02-2020

Glaswanden en schuifwanden zijn alweer enige jaren enorm populair om een terrasoverkapping, lamellendak of tuinhuis te voorzien van extra beschutting. Graag laten we je kennismaken met de vele verschillende mogelijkheden.

Glazen schuifwand

De glazen schuifwand is de meest populair variant om de voorzijde of zijzijden van een overkapping af te sluiten. Deze type glaswanden zijn enorm gemakkelijk verschuifbaar door de wieltjes van de glaspanelen die soepel door de onderrails lopen. Een meeneemsysteem zorgt ervoor dat de glaspanelen onderling verbonden zijn. Op deze manier hoef je alleen de buitenste glaspanelen te verschuiven. De klassieke glazen schuifwanden zijn beschikbaar met een glasdikte van 8mm of 10mm.

Veranda_V920-Riva_Textured Anthracite_Productbanner

Schuifframe lamellen

Verschuifbare lamellenframes vinden wij absoluut een lust voor het oog. Deze schuifwanden hebben een vulling van lamellen die horizontaal in het frame zijn gemonteerd. Door de schuine stand van de lamellen wordt een groot deel van het invallend zonlicht geweerd. Daarnaast zorgen de schuifpanelen voor een beschutte plek met meer privacy. De lamellen zijn uitvoerbaar in (3 soorten) hout of (diverse kleuren) aluminium. Ieder paneel is afzonderlijk verschuifbaar zodat je een speelse compositie kunt realiseren

01-V860-screens-V755-Nova-Smolders
  • Share on LinkedIn