09 Lamelgordijn Sfeer

Nieuwe collectie stoffen lamellen

16-10-2019

Wij hebben een compleet vernieuwde stoffen lamellen collectie! Dacht jij dat verticale lamellen niet meer tot de populaire vormen van raamdecoratie behoort? Dan heb je het mis, verticale lamellen zijn namelijk helemaal terug van weggeweest. Voor ons dus een goed moment om de stoffen lamellen collectie te vernieuwen.

Raamdecoratie wordt steeds vaker gezien als een fashion item in je interieur. Interieurjunkies stijlen hun woning dan ook helemaal af met de juiste raambekleding aansluitend op hun eigen stijl en de laatste trends. Daarom is het voor ons belangrijk dat wij deze trends in de gaten houden en hier met onze collecties op in spelen. De stoffen, texturen en kleuren zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd door onze Category Manager.

Lamellen hebben hun populariteit deels te danken aan optisch bedrog. Lamellen creëren een verticaal lijnenspel waardoor een kleine ruimte optisch groter lijkt. Daarnaast komen lamellen perfect tot hun recht in een stoer, zakelijk of modern interieur. Trek het lijnenspel van de lamellen door in het hele interieur van jouw woning. De stoffen collectie bevat stoffen met verschillende transparanties variërend van transparant, semi-transparant en verduisterend plus. Hierdoor bepaal jij zelf de mate van verduistering en lichtinval in jouw woning.

Nieuwsgierig geworden naar de stoffen lamellen collectie? Bekijk de nieuwe stoffen dan hier!

Stoffen almelle

Naast stoffen lamellen bestaat de Verano® lamellen collectie ook uit aluminium en kunststof. Heb je een industrieel interieur? Aluminium lamellen sluiten daar perfect bij aan. Kunststof heeft een geluiddempend effect en geeft daardoor rust in bijvoorbeeld jouw woonkamer of kantoor. In tegenstelling tot stoffen lamellen is kunststof en aluminium zeer geschikt in vochtige ruimtes. Misschien een oplossing voor jouw badkamer?

  • Share on LinkedIn