Doek voor je zonnescherm

Zo kies je het doek voor een zonnescherm

10-01-2022

De uitstraling van een zonnescherm wordt voor een groot deel bepaald door het zonwerende doek. Omdat het doek van het scherm een groot oppervlak beslaat zijn de kleur en het patroon mede van invloed voor de sfeer op jouw terras. Het zonwerende doek zorgt namelijk niet alleen voor extra schaduw maar maakt van jouw terras ook een beschutte plek voor een gezellige middag of avond.

Doekcollecties voor zonneschermen

Om aan ieders wensen te voldoen zijn doekcollecties voor zonneschermen vaak erg uitgebreid. Zo onderscheiden doeken zich door verschillende kleuren en patronen. Het uitgebreide aanbod van doeken maakt het voor mensen echter ook lastig om de juiste keuze te maken.

Om je te helpen het juiste doek voor je zonnescherm te kiezen hebben we een aantal handige hulpmiddelen. Zo vind je op onze website van iedere beschikbare kleur een afbeelding zodat je alvast kunt oriënteren welke kleurtint aansluit bij jouw terras of woning.

Vervolgens bieden we je de mogelijkheid om 5 kleurstalen van doeken per post naar je te laten verzenden. Jouw selectie doeken vind je binnen enkele werkdagen bij jouw thuis op de deurmat zodat je de stoffen met eigen ogen kunt bekijken. Op deze manier wordt het maken van de keuze voor het juiste doek een stuk gemakkelijker, je ziet de doeken namelijk niet alleen bij daglicht maar krijgt daarnaast ook een goed beeld van de weving en de patronen die het doek eventueel bevatten.

Met kleurstalen naar een showroom

Zodra jij via onze website kleurstalen hebt aangevraagd zoeken we de Verano® partner bij jou in de buurt en vermelden we de contactgegevens van deze showroom in een begeleidende brief. Hebben de kleurstalen jouw geholpen met het maken van een keuze? Bezoek dan de showroom bij jou in de buurt en vergeet niet jouw kleurstalen mee te nemen. De Verano® partner kan je zo namelijk heel gemakkelijk van advies voorzien.

Is het je nog niet gelukt om aan de hand van de 5 kleurstalen een keuze te maken? De volledige doekcollecties vind je bij onze Verano partners in de showroom.

Populaire doeken voor zonneschermen

Een zonnescherm koop je niet voor even en daarom is het belangrijk dat jij een doek kiest dat voor langere tijd aan jouw wensen voldoet. Op basis van onze gegevens die we de afgelopen jaren hebben verzameld hebben we een top 5 van stijlvolle en tijdloze doeken samengesteld die vele voorgangers kozen voor hun zonnescherm.

70.2726
70.2605
70.2618
70.2613
70.2625