Keuzestress

Vind jij het moeilijk om de juiste kleuren en materialen te kiezen voor jouw raamdecoratie? Geen probleem! In onze campagne 'selected by' laten enkele interieurtoppers jou de komende weken zien wat hun favorieten zijn. Vervolgens kun je geheel gratis 5 kleurstalen naar keuze aanvragen zodat je thuis op je gemak de juiste beslissing kunt maken.

Vraag gratis kleurstalen aan
Content landingspagina1
Whisperingbold landingspagina

@Whisperingbold
Marieke zocht naar een oplossing voor haar hoge pui met vouwwand. Ze heeft gekozen voor zwarte topdown plissés die vanuit boven en onder in hoogte te verstellen zijn. Hierdoor kan zij een speels effect creëren op deze grote raampartij. De zwarte transparante stof past mooi bij de donkere kozijnen en laat op een subtiele manier het nodige licht door.

Product: Plissé topdown
Kleur: 72.0431

'Met top-downplisse's creëer je een speels effect op je raampartij!'
Maifa landingspagina

@Just___Myself____
Eenheid, dat is waar het in de prachtige woning van Maifa om draait. Dit bereikt ze door de kleur wit als basis te gebruiken. In haar slaapkamer heeft ze dan ook gekozen voor een wit rolgordijn. De verduisterende stof vervult haar wens om het licht in de ochtend nog even buiten te houden.

Product: verduisterende rolgordijnen
Kleur: 72.1307

Mart Landingspagina

@Martkristiaan
De woning van Mart heeft een ruwe basis met veel beton en glas. Dat biedt hem de mogelijkheid om te variëren met kleuren en accessoires. Mart was voor zijn slaapkamer en werkkamer op zoek naar een product met zonwerende functie in een kleur die aansluit op de ruimte. De verduisterende grijze plissés zijn het resultaat.

Product: Plissé topdown
Kleur: 72.0464

Vraag hier je gratis kleurstalen aan