Voor jou als consument kunnen deze ontwikkelingen in sommige gevallen vervelende gevolgen hebben. Zo lopen levertijden mogelijk op en kan het voorkomen dat (delen van) je bestelling later worden geleverd dan beloofd. We willen graag vragen om je begrip en beloven dat onze Verano® partners alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te bedienen.

Wat kun je zelf doen?

We begrijpen dat je jouw huis, tuin of terras aan het voorbereiden bent voor een prachtige zomer. Bezoek je met een goede voorbereiding een Verano® partner? Dan kan deze jou wellicht heel gericht helpen.Met onderstaande 5 tips zorg jij ervoor dat je optimaal voorbereid bent.

1. Vind de oplossing voor je wens

Zoek je schaduw op je terras of wil je juist wat extra privacy op de slaapkamer. Zonwerende producten zijn multifunctioneel en kunnen daarom op veel manieren je wensen vervullen. Heb jij jouw wens helder dan helpen we je hier graag met het vinden van geschikte oplossingen.

Vind een oplossing arrow-right

2. Vraag een brochure aan

De brochures van Verano® bevatten alle informatie die jij nodig hebt om het juiste product te kiezen. Laat je leiden door kleuren, materialen, afmetingen of manieren waarop je de producten kunt bedienen. Via onderstaande knop vraag je gemakkelijk, snel en geheel gratis de brochures van Verano® aan. Daarnaast brengen we je in contact met de Verano® partner bij jou in de buurt.

3. Vraag gratis 5 kleurstalen aan

Het kiezen voor de juiste doekkleur is voor velen een lastige opgave. Met onze gratis kleurstalen bieden we je de mogelijk om de doeken of stoffen thuis te ontvangen. Op deze manier kun je al een keuze maken alvorens je de Verano® partner bezoekt. Daarnaast brengen we je in contact met de Verano® partner bij jou in de buurt.

4. Maak een afspraak

Ga je een Verano® partner bezoeken? Maak vooraf een afspraak waarin je jouw wensen bespreekt. Op deze manier kan de verkoper jou heel gericht adviseren. Maak je een afspraak bij jouw thuis? Mogelijk kan de Verano® partner direct de gewenste producten inmeten.

5. Stel je aankoop niet langer uit

Ondanks dat we nog maar enkele mooie zonnige dagen hebben gehad naderen we de zomer. Wil je er zeker van zijn dat je gedurende de warme dagen van je producten kunt genieten? Wacht dan niet te lang met het doen van een aankoop, je dient namelijk rekening te houden met een mogelijke langere levertijd.