ONTVANG 5 GRATIS KLEURSTALEN BIJ JE THUIS!

close

Pergolazonwering tegen zon en regen

Een pergolazonwering is een zonwering met waterafstotend doek. Zo beschermt de pergola je zowel tegen de invallende zon als tegen een regenbui. Geniet je 's zomers op je terras van een etentje of borrel dan heb je met jouw pergolazonwering de garantie dat je buiten kunt blijven zitten!

Pergolazonwering tumba verano

Red Dot Award

De palen en zijgeleiders van de pergolazonwering V642 – Tumba hebben hetzelfde formaat en daarmee wordt eenheid in ontwerp, en uitstraling, gecreëerd. De visuele impact van verbindingsonderdelen van de pergolazonwering zijn geminimaliseerd en de intrekbare constructie biedt een efficiënte bescherming tegen zowel zon als een regenbui.

Site actie icoon 2024 1

Actie Tumba

Bij aankoop van een pergolazonwering V642 - Tumba met led-verlichting ontvang je €500,- korting!

Bekijk actie arrow-right
Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium (AluEco)

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze pergolazonwering, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie.

Registreer product arrow-right

Pergola V642 - Tumba

De pergolazonwering V642 - Tumba is toepasbaar op een bestaande terrasoverkapping of te plaatsten aan een gevel met twee eigen staanders. Deze gepatenteerde pergolazonwering wordt uitgevoerd met zonwerend, waterafstotend en weersbestendig 100% high-tec polyester uni-doek met rits in zijgeleiding. Het uni-doek zorgt voor minder slijtage, een stabiele doekspanning en een kleine cassette.

V6xx Tumba 5 antraciet

Specificaties

Vanaf €8563,- (5m x 3m)*
Max. Breedte 6000 mm
Max. Uitval 5000 mm
Uitvoering Op terrasoverkapping of palen
Profielkleur RAL-kleuren en structuurlakken
Regenbestendig Ja. Met geïntegreerde afwatering
LED verlichting Optioneel
Weersensoren Optioneel
Award Red Dot Design Award 2020
*Excl. meet- en montageservice

Populairste kleuren

70 3009
Grijs 70.3009
70 3011
Grijs 70.3011
70 3010
Grijs 70.3010
70 3012
Grijs 70.3012
Pergolazonwering zon regen

Pergolazonwering op maat

Een pergolazonwering van Verano® wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de dit type zonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van een terrasoverkapping met doek en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Pergola zonwering opbouw

Diverse toepassingen

De pergola als zonnescherm of terrasoverkapping is erg veelzijdig. Zo kan deze toegepast worden op een bestaande terrasoverkapping en op die manier zorgen voor extra schaduw. Echter, deze pergolazonwering wordt in de meeste gevallen toegepast als een overkapping met eigen staanders. Plaatsing vindt dan plaats aan de gevel van je woning en zorgt voor een beschutte, schaduwrijke en sfeervolle plek.

 • Wat zijn de maximale afmetingen van een pergolazonwering?

  chevron-down

  De maximale afmetingen van een Verano® pergola uit één deel bedragen 600 cm breed en 500 cm uitval. Met gekoppelde pergolazonweringen kun je een groter oppervlak overspannen.

 • Wat kost een pergolazonwering?

  chevron-down

  De gemiddelde prijs voor een pergola op palen van 500 x 300 cm bedraagt: €7000 - €8000 euro. Dit is de prijs excl. de kosten voor het inmeten en de montage.

 • Biedt een pergolazonwering bescherming tegen zon en regen?

  chevron-down

  Een pergolazonwering is een zonwering op palen met een zonwerend en waterafstotend doek en biedt daarom zowel bescherming tegen de zon als tegen de regen. Zo profiteer je van een beschutte plek tijdens iedere weersomstandigheid.

 • Wat is het verschil tussen een pergola en een terrasoverkapping?

  chevron-down

  Pergolazonweringen van Verano® hebben een zonwerend en waterafstotend doek en kunnen gemotoriseerd geopend en gesloten worden. Terrasoverkappingen hebben een dak van polycarbonaat of glas.

 • Wat zijn de voordelen van een pergolazonwering?

  chevron-down

  Een pergolazonwering heeft diverse voordelen. Deze zonwering op palen met doek biedt namelijk bescherming tegen zon en regen.

 • Waar kan ik een Verano® pergolazonwering kopen?

  chevron-down

  De pergolazonwering van Verano® koop je bij een van onze Verano® partners. In hun showrooms voorzien zij je vrijblijvend van advies en kun je een scherpe offerte ontvangen. Ook voor het inmeten en de montage helpen onze Verano® partners je graag. Benieuwd naar het verkooppunt voor Pergolazonwering bij jou in de buurt? Voer je postcode in op onze showroomlocator.