ONTVANG 5 GRATIS KLEURSTALEN BIJ JE THUIS!

close

Beschut tegen wind en regen

Beschutting tegen het weer is in Nederland geen overbodige luxe. Niet voor niets staat ons land bekend om de wisselvalligheid van het weer. Bloedhete zomerdagen worden afgewisseld met fikse regenbuien en een frisse wind. Toch wil dit niet zeggen dat jij je direct gewonnen hoeft te geven, met wat extra beschutting kun je prima buiten blijven genieten.

Beschutting terras verano
Glaswand V785 Serena Sfeer

Houd het droog

We wonen in een nat kikkerlandje, dus we zijn wel gewend aan wat regen. Maar zou het niet fijn zijn als je toch lekker in de tuin kunt blijven barbecueën met je vrienden wanneer het weer omslaat? Een aluminium terrasoverkapping wordt aan de gevel van je woning gemonteerd en geldt zo als een permanent verlengstuk van je woning. De gesloten lamellen van een lamellendak zijn tevens spatwaterdicht en zorgen voor de beschutting wanneer jij het nodig hebt! Wil je beschermd zijn tegen zon én regen? Ga voor een pergolazonwering met waterafstotend doek!

Windscherm V745 Luderitz Sfeer

Uit de wind

De verplaatsing van lucht is van enorme invloed op de temperatuur. Zo komt het voor dat de wind op zonnige dagen toch voor een oncomfortabele gevoelstemperatuur zorgt. Windschermen en schuttingen zorgen ervoor dat je jouw gehele tuin of jouw terras van wat extra beschutting kunt voorzien. Beschik je al over een Verano® terrasoverkapping? Met de diverse schuifwanden creëer je eenvoudig een fraaie beschutte tuinkamer. Wist je dat je ook met ritzscreens® een terrasoverkapping of lamellendak kunt afsluiten?

Ontdek onze producten

Ritscreen V550 Antraciet resize
V550 | Antraciet | 75.1011
Terrasoverkapping_V910-Garda_Antracietstructuur_01
Garda | Antraciet structuur
Windscherm_V745-Luderitz_Antracietstructuur_04
Lüderitz | Antraciet str.