€100,- korting op iMove® solar!

close
Ritzscreen_V540_Wit_71.1111_banner_03

Ritzscreens® | 5 redenen

21-01-2019

Steeds meer huizen in Nederland worden voorzien van ritzscreens® . Maar waarom kiezen mensen steeds vaker voor deze vorm van zonwering? Wij geven jou vijf redenen waarom ritzscreens® de ideale oplossing kunnen zijn voor jouw woning.

1. Geen schitteringen van de zon
Ritzscreens® zorgen ervoor dat schitteringen van de zon niet jouw woning binnendringen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld televisie aan het kijken bent. Wanneer je de ritzscreens® laat zakken zorgt het zonwerende zoek ervoor dat zonlicht en schitteringen van de zon worden gefilterd.

2. Privacy
Een ander voordeel van ritzscreens® is dat deze meer privacy creëren. Mensen kunnen van buitenaf namelijk niet je woning inkijken, terwijl de ritzscreens® jouw zicht naar buiten niet belemmeren. Vanaf binnen kun je gewoon naar buiten kijken!

Kleur_doek_ritsscreen

3. Je woning blijft koel
Met ritzscreens® eens blijft je woning gedurende de warme dagen koel! Wanneer je de Ritzscreens® laat zakken filteren deze de zonnestralen en warmte, waardoor de temperatuur in jouw huis minder snel oploopt. Dit zorgt uiteraard voor een comfortabele leefomgeving, maar daarnaast is het ook goed voor je portemonnee!

4. Op maat gemaakt
Ritzscreens®worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Er zijn ritzscreens® voor elk soort raamtype. Daarnaast kies jij zelf de kleur die het best aansluit op jouw woning voor het mooiste resultaat.

5. Fluisterstille motor
Ritzscreens® van Verano® worden geleverd met een fluisterstille motor. Jij kiest zelf of je deze met of zonder afstandsbediening wilt bedienen.

Wil jij meer informatie ontvangen over Ritzscreens® van Verano®? Vraag dan hieronder een gratis brochure aan en je ontvangt naast de brochure ook informatie over jouw dichtstbijzijnde Verano® partner.