Bespaar op je energiekosten

Het regelen van het binnenklimaat is voor veel huishoudens een belangrijke kostenpost. In de winter gaat er in een woning veel warmte verloren via de ramen en omdat we het graag behaaglijk houden heeft warmteverlies een hoge energierekening tot gevolg. De isolatiewaarde van je ramen, dus hoe goed (of slecht) de ramen warmte binnenhouden, wordt sterk verbeterd door de toevoeging van zonwering.

Zonwering_Jaloezie_gezin-tv-kijken.jpg
Ritsscreens_gevel

Bescherming aan de buitenzijde

Zonwering aan de buitenzijde van de woning zoals rolluiken en ritsscreens zorgen voor een effectieve manier van energiebesparing. Door de toevoeging van deze producten wordt er een extra luchtspouw gecreëerd, waardoor warmte jouw huis minder snel uit kan en koude lucht niet naar binnen komt. Om optimaal te profiteren gebruik je gedurende de winter de zon om je woning te verwarmen en bescherm je 's nachts jouw kamers tegen de kou buiten. In de zomer laat je een avondbries het huis verkoelen en bescherm je overdag jouw woning tegen de hitte.

Rolgordijn Sfeer

Bescherming aan de binnenzijde

Door het bekleden van jouw ramen met raamdecoratie kun jij de temperatuur in je woning beter reguleren. Raamdecoratie creëert, net als buitenzonwering, een extra luchtspouw met een verbeterde isolatiewaarde van de ramen als gevolg. Raamdecoratie kan de isolatiewaarde van enkel glas tot wel 60% verhogen. Dit resulteert in een lagere energierekening! Daarnaast is raamdecoratie natuurlijk ook een modieus product en heeft het een positieve invloed op de uitstraling van jouw woning.

Ontdek onze producten

Markiezen_Standaard_Wit_03
Markies | Standaard | 70.2543
Uitvalschermen_uni-kleuren
Florence | Technisch zilver | Multi
Ritzscreen_V540_Weiß_711206_02
V540 | Ivoor | 71.1046