ONTVANG 5 GRATIS KLEURSTALEN BIJ JE THUIS!

close

Maak het donker

Heerlijk uitslapen op zondagochtend in een donkere slaapkamer of je favoriete tv-serie kijken zonder lichtschitteringen op het beeldscherm? Door je woning te verduisteren heb je geen last van invallend licht en zorg je voor extra privacy. Je kunt je woning verduisteren met producten aan de binnen- of buitenzijde van je huis.

Verano zonwering verduisteren
Ritsscreens_gevel

Aan de buitenzijde

Rolluiken en ritsscreens worden aan de gevel van jouw woning bevestigd. Waar rolluiken kunnen zorgen voor een complete verduistering van een ruimte, filteren ritsscreens juist enkel de vervelende lichtschitteringen. Met ritsscreens behoud je wel het zicht naar buiten. Naast rolluiken en ritsscreens zorgen ook zonwering zoals zonneschermen, uitvalschermen en markiezen voor de nodige verduistering in je woning.

Raamdecoratie_Jaloezieën Van Stratum Klein

Aan de binnenzijde

Je kunt een ruimte ook verduisteren door je ramen aan de binnenzijde te laten bekleden. Raamdecoratie zorgt er namelijk ook voor dat binnenvallend licht wordt gefilterd. Afhankelijk van het materiaal en de kleur die je kiest kun je ruimtes gedeeltelijk tot bijna volledig verduisteren, bovendien zorg je direct voor een stijlvolle aankleding van je interieur.

Ontdek onze producten

Plissés_standaard_720188_02
Plisse | Standaard | 72.0188
Lamellen_PVC50mm_201001
Lamellen | PVC | 20.1001
Rolluiken_RV40_kwartsgrijs_02
Rolluik RV 40 | Kwartsgrijs