Een overdekt terras

Niet voor niets draait de horeca in de zomermaanden overuren. We genieten van een kopje koffie op het terras, dineren bij een restaurant of drinken een borreltje tot de zon ondergaat. Met horecazonwering creëer je een schaduwrijke en windvrije plek op je terras en zorg je dat het jouw gasten aan niets ontbreekt!

Horeca zonwering lugano2

Genieten bij zon én regen!

Onze horecazonwering is dynamisch. Dit betekent dat je heel eenvoudig en geheel elektrisch kunt inspelen op veranderingen van het weer. Willen je gasten genieten van de zon of van een frisse wind? In een handomdraai open jij de zonwering of windschermen en verander je het 'klimaat' op je terras. Overkappingen en windschermen hebben daarnaast een sfeerverhogende factor!

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium (AluEco)

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze schuttingen, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie.

Lees meer arrow-right
Maatwerk

Maatwerk

De aanschaf van raamdecoratie, buitenzonwering of een terrasoverkapping kan een behoorlijk kostbare investering zijn.

Pergolazonwering

De pergolazonwering V642 - Tumba is toepasbaar op een terrasoverkapping of aan de gevel incl. palen. Deze pergolazonwering wordt uitgevoerd met zonwerend, waterafstotend en weersbestendig 100% high-tec polyester uni-doek met rits in zijgeleiding. Het uni-doek zorgt voor minder slijtage, een stabiele doekspanning en een kleine cassette. In 2020 werd dit product de winnaar van de prestigieuze Winnaar Red Dot Design Award 2020!

Horecazonwering pergola1

Specificaties

Max. breedte 5000 mm
Max. uitval 5000 mm
Uitvoering Op palen of bestaande constructie
Dakvulling Zonwerend én waterafstotend doek
Kleur Alle (standaard) RAL-kleuren en structuurlakken

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ivoor
Ivoor
Antraciet
Antraciet structuur

V745 - Lüderitz

Het windscherm Lüderitz speelt in op de veranderlijkheid van het weer. Door de elektrische verschuifbare delen van het windscherm bepaal je zelf de hoogte van je windscherm en reguleer je zo de wind op je terras.

Windscherm V745 Luderitz Sfeer

Specificaties

Max. breedte 3000 mm
Max. hoogte 2500 mm
Vulling Gehard glas 5 mm
Extra Elektrisch schuivend deel

Populairste kleuren

V870 - Arezzo

De Arezzo is een elegant lamellendak. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van een fluisterstille motor. Als de lamellen zijn gesloten ontstaat een spatwaterdichte overkapping die een schaduwrijke plek creëert in jouw tuin. Een geweldige mix van een gedetailleerde afwerking, robuuste aluminium constructie en een strak design.

Lamellendak V870 Arezzo wit

Specificaties

Vanaf €17.910,- (4m x 4m)*
Max. breedte 4500 mm
Max. uitval 6000 mm
Bediening Elektrisch
Extra Overstek mogelijk
*Excl. meet- en montageservice

Populairste kleuren

Wit
Wit
Antraciet
Antraciet structuur
Horeca zonwering lugano

Horecazonwering op maat!

Horecazonwering van Verano® wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de producten tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

 • Wat is horecazonwering?

  chevron-down

  Horecazonwering is zonwering die uitvoerbaar is in grote afmetingen en terrassen van horecagelegenheden comfortabeler maakt. Populaire zonwering voor de horeca zijn o.a. overkappingen, pergolazonweringen en windschermen.

 • Wat zijn de voordelen van zonwering voor de horeca?

  chevron-down

  Zonwering biedt horecagelegenheden diverse voordelen. Terrassen worden niet alleen comfortabeler door meer beschutting maar zijn daarnaast ook eerder in het voorjaar en later in het najaar te gebruiken.

 • Wat zijn de maximale afmetingen van horecazonwering

  chevron-down

  De maximale afmetingen van horecazonwering zijn enorm. Zo kan horecaoverkapping V950 Lugano bijvoorbeeld een maximale breedte van 600 cm en maximale uitval van 700 cm uit één deel overspannen.

 • Wat is de prijs van horecazonwering?

  chevron-down

  De prijs voor horecazonwering is enorm divers. Kijk ook eens naar de prijzen van onze overkappingen, pergolazonweringen en lamellendaken.

Ontdek onze producten

Horeca zonwering lugano2
Horecaoverkapping
Horeca zonwering windscherm
Windscherm
30 Veghel Wittern V642 Tumba web
Pergolazonwering