Projectzonwering

Projectzonwering speelt een belangrijke rol in het verbeteren van de energie-efficiëntie en het daglichtbeheer van bestaande gebouwen en het optimaliseren van het energie-efficiënte ontwerp van nieuwe gebouwen.

Meer projectzonwering arrow-right

Hoveniers & tuinarchitecten

Met onze uitgebreide collectie aluminium overkappingen, glaswanden, schuifframes en ritsscreens zijn we de ideale partner voor hoveniers en tuinarchitecten die hun klanten willen voorzien van een luxe en comfortabele tuin.

Meer hoveniers & tuinarchitecten arrow-right

BIM & technische tekeningen

Project OCMW Halle 2 klein

Ritzscreens®

Ritsscreens: dynamische doekzonwering die windvaste zonwering, akoestiek en insectenwering met elkaar combineert. Oververhitting wordt tegengegaan zonder verlies in zicht naar buiten. Bij uitstek dé oplossing voor een gezonde leef- en werkomgeving. Op de volgende pagina vindt u onder andere (collectie)brochures, certificeringen, BIM, technische documenten en DWG's van onze ritsscreens.

BIM, technische tekeningen en meer arrow-right
15 V870 Arezzo wit

Lamellendaken

Lamellendaken: het gevoel van buiten met het comfort van binnen. De hoeveelheid zonlicht en ventilatie is met de lamellen te bepalen. Lamellendaken kunnen tegen de gevel, op een constructie of vrijstaand worden geplaatst. Op de volgende pagina vindt u onder andere (collectie)brochures, certificeringen, BIM, technische documenten en DWG's van onze lamellendaken.

BIM, technische tekeningen en meer arrow-right

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Wij helpen u graag!