close
Projectzonwering ritsscreens

Projectzonwering

Projectzonwering speelt een belangrijke rol in het verbeteren van de energie-efficiëntie en het daglichtbeheer van bestaande gebouwen en het optimaliseren van het energie-efficiënte ontwerp van nieuwe gebouwen.

Meer projectzonwering arrow-right
Overkappingen hoveniers architecten

Hoveniers & tuinarchitecten

Met onze uitgebreide collectie aluminium overkappingen, glaswanden, schuifframes en ritsscreens zijn we de ideale partner voor hoveniers en tuinarchitecten die hun klanten willen voorzien van een luxe en comfortabele tuin.

Meer hoveniers & tuinarchitecten arrow-right
Projecten 1

Download brochure projectzonwering

Bekijk onze projecten

BIM & technische tekeningen

V550 Ritzscreen antraciet

Ritsscreens

Ritsscreens: dynamische doekzonwering die windvaste zonwering, akoestiek en insectenwering met elkaar combineert. Oververhitting wordt tegengegaan zonder verlies in zicht naar buiten. Bij uitstek dé oplossing voor een gezonde leef- en werkomgeving. Op de volgende pagina vindt u onder andere (collectie)brochures, certificeringen, BIM, technische documenten en DWG's van onze ritsscreens.

BIM, technische tekeningen en meer arrow-right
Midtilting skinwrap Camera Camera 23

Lamellendaken

Met onze uitgebreide collectie aluminium overkappingen, glaswanden, schuifframes en ritsscreens zijn we de ideale partner voor hoveniers en tuinarchitecten die hun klanten willen voorzien van een luxe en comfortabele tuin. De aluminium producten zijn bovendien prachtig in combinatie met materialen als steen, hout en beton.

BIM, technische tekeningen en meer arrow-right

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Wij helpen u graag!