close
Nederlands bos Trees for All 1 1 1

Trees For All X Verano®

29-08-2022

Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Dankzij de donaties die Trees for All ontvangt, worden wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld met positieve impact op klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden. (Foto's: Trees for All)

Schoppen Trees for All

Het Groene Woud

Met een jaarlijkse donatie van €15.000,- ondersteunen wij samen met Trees for All de stichting ARK Natuurontwikkeling bij de aanleg van nieuwe leembossen in het Brabantse Het Groene Woud.

150.000 bomen
31
boom- en struiksoorten
2020-2023
plant periode

Bomen bieden een leefgebied voor dieren, planten, insecten en het bodemleven. Daarnaast zorgen ze voor voedsel en bescherming.

Bosdier specht

Meer biodiversiteit

Bomen bieden een leefgebied voor dieren, planten, insecten en het bodemleven. Daarnaast zorgen ze voor voedsel en bescherming.

Boomplantdag Trees for All

Gezonde leefomstandigheden

Bomen zorgen voor een gezonde lucht, voedsel, medicijnen, water, werk & inkomen, bescherming en ontspanning.

Jong boompje Trees for All

Beter klimaat

Bomen zorgen voor de opname en vastlegging van CO2, bieden verkoeling en dragen bij aan waterregulering.

Madagaskar

Met onze donatie helpen bij een handje om de unieke laaglandbossen in West-Madagaskar te herstellen. Dit doen wij samen met Trees for All en Stichting Zazamalala.

150.000 bomen
100
dorpelingen betrokken
150
lokale en endemische boomsoorten

Jong boompje Trees for All

Medewerkers Verano®

Door het planten van 2.500 bomen bieden we al onze medewerkers een eigen stukje groen. Onze huidige medewerkers kregen ieder een certificaat van hun persoonlijke boom in Het Groene Woud te Eindhoven of in Madagaskar. Sluit jij je aan bij Verano®? Ook dan krijg je jouw eigen boom in binnen- of buitenland. Later dit jaar zullen we zelf onze handen vuil maken op de boomplantdag. Benieuwd naar de beelden? Houd onze kanalen in de gaten!

Bekijk het certificaat

Energie Besparen

Help jij ook een handje?

Wil jij een bijdrage leveren aan een groene wereld?