€100,- korting op iMove® solar!

close

Slimme raamdecoratie

We noemen raamdecoratie slim wanneer deze te bedienen is met een smartphone, tablet of voice-assistent en het mogelijk is om programma's of triggers in te stellen om je raamdecoratie automatisch te laten openen of sluiten. Slimme raamdecoratie biedt gemak, comfort en veiligheid in jouw woning!

09 Jaloezieën Sfeer Alu
Raamdecoratie_Jaloezieën Van Stratum Klein

Eve MotionBlinds

Eve MotionBlinds zijn de eerste motoren op de markt die het Thread en Matter protocol ondersteunen, de smart home technologie van de toekomst. Dit betekent dat elk gezinslid Eve MotionBlinds lokaal en direct vanaf hun smartphone of spraakassistent kan bedienen. Slimme raamdecoratie van Verano® kan worden aangedreven door Eve MotionBlinds.

Gebouwd op Threat

Thread technologie zorgt voor een beter verbinding tussen smart home systemen door gebruik te maken van een mesh netwerk i.p.v een centrale hub.

Compatibel met Matter

Door de 'Thread' technologie kan Eve MotionBlinds werken met 'Matter'. Dit zorgt ervoor dat iedere familielid toegang heeft met haar eigen smartphone of voice-assistent zoals Amazon Alexa, Google Home, Samsung SmartThings en meer.

100% Privacy

Eve MotionBlinds vertrouwt op lokale intelligentie en directe communicatie. Er wordt geen verbinding gemaakt met de 'cloud' van de fabrikant en registereren of het aanmaken van een account is niet nodig!

Powered by Motion Blinds black