Zonwering balkon

Keuzestress? 7 tips voor het kopen van zonwering

23-09-2022

Zonwering kiezen voor je woning is lastig. Logisch ook. Je wilt natuurlijk het perfecte plaatje in je huis en tuin, en je wilt dat de producten aan je wensen voldoen. En omdat zonwering lang meegaat, moet de keuze in een keer goed zijn.

En met al die keuzemogelijkheden zie je door de bomen het bos niet meer. Keuzestress! Daarom geven we je 7 tips en tools voor het kopen van de geschikte zonwering!

1) Bekijk onze wensenpagina's

Wat zijn jouw wensen eigenlijk? Ben je op zoek naar zonwering voor binnen of voor buiten? Wil je bescherming tegen de zon en hitte, of juist tegen de wind en regen? Of ben je er toch nog niet helemaal uit?

Onze wensenpagina's helpen jou op weg. Op deze pagina's lees je hoe zonwering jouw wensen kan vervullen, en welke producten het meest bij jouw wensen passen.

Dus, waar ben je naar op zoek?

2) Neem een kijkje op onze productpagina's

Op onze productpagina's vind je veel informatie over al onze producten. Ook beantwoorden we op iedere pagina vaak gestelde vragen over de producten. Die antwoorden komen vast goed van pas tijdens je zonweringzoektocht.

De collectie van Verano® is verdeeld in 3 segmenten:

3) Inspiratie opdoen

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Op Facebook, Instagram en in onze blogs gaan we dieper in op de mogelijkheden en voordelen van zonwering. Ook versturen we regelmatig een nieuwsbrief. Je kunt je voor deze nieuwsbrief inschrijven tijdens jouw brochure- of kleurstalenaanvraag.

4) De ritsscreen rekentool gebruiken

Met de stijgende temperaturen en energieprijzen wordt het duurzaam koelen van je woning steeds belangrijker. Zonweringproducten als ritsscreens zorgen er in de zomer voor dat de temperatuur in jouw woning langzamer stijgt.

Met de ritsscreens rekentool ontdek je hoe je met ritsscreens oververhitting in je woning tegengaat. Deze tool houdt rekening met het type, de ligging en de grootte van je woning.

5) Ontvang een gratis brochure in de E-Mail

Ben je er al een beetje uit waarnaar je opzoek bent? Om nog extra informatie in te winnen, kan je online één of meerdere brochures aanvragen. In deze brochures vind je alle informatie die je nodig hebt, zoals de producttypen, de maximale afmetingen, de profielkleuren, de montagetypen en de uitbreidingsopties.

In de brochures staan productfoto's, technische tekeningen en renders. Zo zie je nog beter hoe het product dat jij op het oog hebt eruitziet.

Je kunt de brochures op onze website aanvragen. Na het invullen van je gegevens ontvang je jouw brochures via de e-mail.

6) Vraag gratis kleurstalen aan

De juiste doek- en profielkleur voor jouw zonwering kiezen blijft lastig. De kleuren moeten natuurlijk wel passen bij je woning. Om jou op weg te helpen, is het mogelijk bij ons om gratis kleurstalen aan te vragen. Deze kleurstalen ontvang je vervolgens binnen enkele werkdagen per post op je deurmat. Dan kan je thuis de kleuren vergelijken en daarna een afspraak maken bij een van onze partners.

7) Bezoek een showroom bij jou in de buurt

Voordat je een keuze maakt, wil je natuurlijk het product eens in het echt zien. Dat kan in de showrooms van onze Verano®-partners. Onze partners laten zien hoe het product werkt. Zij kunnen je meteen adviseren over de zonweringmogelijkheden voor in jouw woning. Met hun kennis en ervaring helpen zij jou aan het product dat volledig bij jouw wensen past.

Met de showroomlocator op onze website vind jij een partner bij jou in de buurt. Met deze tool kan je ook meteen een adviesgesprek aanvragen.

Tot slot

Zonwering kiezen blijft natuurlijk lastig. Neem daarom genoeg tijd en verzamel voldoende informatie, voordat je een definitieve keuze maakt. En mocht je vragen hebben, ben je altijd van harte welkom bij een van onze Verano®-partners. Heel veel succes met jouw zoektocht!