close
Ritsscreens solar 5kleuren

Solarscreens in 6 prachtige kleuren aluminium!

09-05-2022

Solarscreens zijn om verschillende redenen een belangrijk element in de energie-efficiënte en comfortabele woning. Met solarscreens kun je namelijk niet alleen het energieverbruik (en de -behoefte) terugdringen. Je beschermt een woning ook tegen oververhitting en zorgt met de juiste inval van daglicht en toestroom van buitenlucht voor het welzijn van de bewoner.

Omdat we naast de functionele eigenschappen ook het esthetische element enorm belangrijk vinden kunnen solarsscreens in maar liefst 6 standaard kleuren worden uitgevoerd. Met deze 6 kleuren vind je in nagenoeg alle gevallen een match met de kleurstelling van je gevel of kozijnen.

Solarscreens in 6 standaardkleuren
Solarscreens wit ivoor zilver

Combineren van materialen

De gevel is het visitekaartje van je woning. Met het gebruik van de juiste kleuren en materialen kun je een mooi geheel vormen. Ga je een nieuw huis bouwen of geef je de gevel van je woning een metamorfose, denk dan in de ontwerpfase al na hoe je op een stijlvolle manier zonwering kunt toepassen. Op dit moment neemt de populariteit van donkere kleuren aluminium als antraciet, antraciet structuur en zwart structuur enorm toe. Deze kleuren vormen bovendien een uitstekende match met materialen als steen en hou

Het solarpaneel

Het solarpaneel van solarscreens zorgt voor de opname van zonnestraling (daglicht is voldoende) en voorziet daarmee de batterij van de solarmotor van energie. het zwarte paneel bevindt zich in de hoek van de bovenkap. Wanneer je kiest voor een ritsscreen in de kleur antraciet, antraciet structuur of zwart structuur loopt het zwarte zonnepaneel nagenoeg naadloos over in het ontwerp.

Montage van solarscreens

Ritscreens met een reguliere elektrische motor dienen verbonden te worden met het elektriciteitsnetwerk. Dit betekent dat de kabels vanuit het ritsscreen verbonden moeten worden met een stroompunt. In de praktijk gaat dit vaak gepaard met hak- en breekwerk aan muren en kozijnen. De montage van solarscreens verloopt geheel draadloos op deze manier zorg je voor een naadloze afwerking.

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over ritsscreens met solarmotor? Vraag gratis een brochure aan of bezoek de Verano® partner bij jou in de buurt.

Gratis brochure arrow-right