€100,- korting op iMove® solar!

close
Beschutting tegen het weer met zonwering

Met zonwering bescherm je jezelf tegen wind en regen

20-12-2023

De ultieme unique selling point van zonwering? Heel simpel, het weert letterlijk de zon. Maar naast dat zonwering je tegen de felle zon beschermt, heeft het nog zó veel meer voordelen. Zo beschut zonwering je ook tegen wind en regen. In deze blog vertellen we je hier meer over.

In ons natte kikkerlandje zijn we wel wat regenbuien gewend, en beschutting tegen dit weer is dan ook geen overbodige luxe. Zo gebeurt het regelmatig dat een barbecue op een warme zomerdag opeens in het water valt of wegwaait. Met zonwering creëer jij extra beschutting waardoor je toch nog van jouw speklap of groentespies kan blijven genieten.

008 V908 Ledro Kerkhof 3

Overkappingen

Door het gebruik van een van de verschillende typen overkappingen kan jij extra lang van het buitenleven genieten, in zon, wind of regen. Een aluminium terrasoverkapping kan je aan de gevel monteren waardoor het een permanent verlengstuk van je woning wordt. Wil je bij een felle zon ook beschermd zijn onder jouw overkapping? Ga dan voor een pergolazonwering met zonwerend en waterafstotend doek. Verder biedt Verano® elegante lamellendaken, waarmee je via een afstandsbediening zelf de stand van de lamellen kan bepalen. Het fijne hieraan is dat je de zon nog door kan laten, maar de gesloten lamellen tevens spatwaterdicht zijn waardoor je ook extra beschutting kan creëren.

Wil je jouw overkapping nog verder afsluiten? Door de toevoeging van glazen (schuif)wanden of ritsscreens maak je van een overkapping een ware tuinkamer.

04 V745 Luderitz antraciet str

Windschermen

Naast regenbuien kan een heerlijke dag in de buitenlucht ook verpest worden door flinke windstoten. Door het plaatsen van windschermen en schuttingen creëer je extra beschutting in de tuin en geniet je van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar van jouw terras.

Niet alleen zonwering

Naast het voor de hand liggende voordeel van zonwering, biedt zonwering dus ook de kans op extra beschutting tegen allerlei weersomstandigheden. Hierdoor beleef je niet alleen plezier in de zomermaanden, maar geniet je het gehele jaar van jouw tuin en terras.

Wil je meer informatie? Vraag dan geheel gratis een brochure aan of ga langs bij jouw dichtstbijzijnde Verano® partner.

Download een gratis brochure! arrow-right