Zonnescherm kopen en plaatsen

Zonnescherm kopen en plaatsen

28-06-2021

Het kopen en laten plaatsen van een zonnescherm kan een behoorlijke investering zijn. Daarom willen we je graag helpen om een zorgvuldige keuze te maken. In onderstaande blog nemen we samen met je door hoe je je kunt oriënteren op het kopen van een zonnescherm, hoe je het zonnescherm laat plaatsen en hoe je ervoor zorgt dat je in aanmerking komt voor de fabrieksgarantie.

Oriënteren voordat je een zonnescherm gaat kopen

Het kopen van een zonnescherm begint vaak met een oriëntatie op het internet. Laat je inspireren met sfeerbeelden en video's en ontdek welk type zonnescherm geschikt lijkt voor jouw terras. Zodra je een indruk hebt gekregen van het aanbod aan zonneschermen kun je overgaan tot de aanvraag van een brochure. Op deze manier kom je meer te weten over de mogelijkheden met betrekking tot de afmetingen, doekkleuren en bedieningsopties van zonneschermen. Heb je de brochure van de zonneschermen uitgebreid doorgebladerd? Dan is het een mooi moment om een showroom te gaan bezoeken.

Zonneschermen bekijken in een showroom

Heb je de brochure zonneschermen van Verano® aangevraagd? Dan hebben we in de begeleidende mail alvast de Verano® partner bij jou in de regio vermeld. Deze partner is op de hoogte van je aanvraag en helpt je dus graag verder om het juiste zonnescherm uit te kiezen. In zijn of haar showroom vind je een groot deel van de Verano® zonneschermen collectie. In de showroom kun je een vrijblijvende offerte ontvangen voor een zonnescherm en de eventuele plaatsing ervan. Indien je jouw zonnescherm laat plaatsen door de Verano partner® weet je zeker dat de montage professioneel plaatsvindt en kom je bovendien in aanmerking voor garantie op de montage. Bovendien zal de betreffende partner het zonnescherm bij jou thuis inmeten.

Montage zonneschermen

Wil je naast de aankoop ook de plaatsing ofwel montage van het zonnescherm laten verzorgen? Ook hier kan de Verano® partner je bij helpen. Indien je jouw zonnescherm laat plaatsen door de Verano partner® weet je zeker dat de montage professioneel plaatsvindt en kom je bovendien in aanmerking voor garantie op de montage. Zo beoordeelt de professional jouw gevel nauwkeurig en kan deze kiezen voor extra steunen wanneer de situatie daar om vraagt. Indien je ook het inmeten van het zonnescherm laat uitvoeren door de professional ben je gevrijwaard van enig risico en verzekerd van een passend zonnescherm.

Registratie van jouw aankoop

De garantie op de plaatsing of montage van jouw zonnescherm kom je overeen met de Verano® partner. Daarnaast geven wij een fabrieksgarantie van 5 jaar op geregistreerde zonneschermen. De Verano partner® waar jij de aankoop hebt gedaan blijft je eerste aanspreekpunt voor het beantwoorden van je vragen of het verlenen van service. Wil je een beroep doen op de fabrieksgarantie van het zonnescherm? Ook dan kun je je richten aan de Verano® partner van jouw aankoop.

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen over zonneschermen en ben je benieuwd naar afmetingen, doekkleuren en bedieningsopties van zonneschermen. Vraag de gratis brochure aan!

Gratis brochure zonneschermen arrow-right