€100,- korting op iMove® solar!

close

Verandazonwering inmeten & montage

Het inmeten en de montage van verandazonwering moet vanzelfsprekend erg nauwkeurig plaatsvinden om een optimaal eindresultaat te bereiken. Op deze pagina vind je documentatie en video's om te zorgen voor het nauwkeurig inmeten en monteren van verandazonweringzonwering. Wij adviseren altijd een Verano partner® in te schakelen voor de montage van onze producten.

Vind een Verano® partner
Verandazonwering V920 Riva V610 Oslo
Verandazonwering V910 Garda Sfeer

Inmeten verandazonwering

Het op de juiste manier inmeten van verandazonwering verkleint de kans op problemen bij de montage aanzienlijk. In onze inmeetinstructies ontdek je hoe je komt tot de juiste gewenste afmetingen, daarnaast bespreken we belangrijke externe elementen die van invloed zijn op de montage van een verandazonwering. Zo dien je rekening te houden met het type overkapping, manier van bediening en meer. We adviseren daarom in alle gevallen een Verano® partner in te schakelen voor het inmeten van Verano® verandazonwering.

Inmeetinstructies pergolazonwering

Montage verandazonwering

Een juiste montage van verandazonwering zorgt ervoor dat je het product tot in lengte van jaren kunt gebruiken zonder vervelende ongemakken te ondervinden. Een verandazonwering wordt in de meeste gevallen op een terrasoverkapping bevestigd en daarom is het belangrijk dat dit zorgvuldig wordt uitgevoerd. Naast een stevige bevestiging is het ook belangrijk dat de (elektrische) bediening van de verandazonwering op een nette manier wordt weggewerkt. We adviseren daarom in alle gevallen een Verano® partner in te schakelen voor de montage van Verano® verandazonwering.

Verandazonwering met terrasoverkapping

Montagevideo's verandazonwering

Complexe onderdelen uit de montage van pergolazonwering wordt uitgelegd in onderstaande video's.

Vind een Verano® partner bij jou in de buurt