ONTVANG 5 GRATIS KLEURSTALEN BIJ JE THUIS!

close

Achter slot en grendel

Stel je voor: Het is vroeg in de avond, je rijdt de straat in en thuis is in zicht. Als je de straat in kijkt zie je dat de garage nog gesloten is, maar als je wat dichterbij bent druk je op de knop en vervolgens opent de garagedeur automatisch, zodat jij jouw auto direct de garage in kunt rijden. Je stapt gerust uit je auto wetende dat jouw auto in de garage 's nachts veilig achter slot en grendel staat!

40 Garagedeur Sfeerb
01 Garagedeur Referentie Ketelaars

Een garagedeur op maat

Naast dat een garagedeur van Verano® een hoge warmte isolatiewaarde biedt, zijn de garagedeuren ook voorzien van vingerknelbeveiliging en veerbreukbeveiliging. Verano® producten zijn maatwerk producten, daarom stel jij helemaal zelf het uiterlijk van de garagedeur samen. Jij kiest het type, de kleur, de besturing, et cetera. Zo sluit de garagedeur altijd aan op de uitstraling van jouw woning.

Garagedeuren

Met de keuze uit 9 verschillende paneeltypen bepaalt u de uitstraling van jouw garagedeur. Zo kies je bijvoorbeeld voor een horizontale of verticale profilering en maak jij een keuze uit een Woodgrain dessin of juist een stucco dessin. De keuze voor een kleur en het optioneel toevoegen van zichtvensters maken je garagedeur vervolgens helemaal af. Vraag je Verano® partner naar de bedieningsmogelijkheden van de garagedeuren, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Garagedeuren Sectionaalpoorten RvS

Specificaties

Max. breedte 5000 mm
Max. hoogte 3000 mm
Panelen Keuze uit 9 verschillende panelen
Extra Zichtvenster vierkant of rond

Populairste kleuren