ONTVANG 5 GRATIS KLEURSTALEN BIJ JE THUIS!

close

Plisségordijnen tegen de ochtendzon

Zonlicht kan zeker in de ochtend enorm fel je woning binnen schijnen. Storend wanneer jij vanuit je keuken alvast wat mails wilt beantwoorden of de eerste nieuwsberichten op het ochtendjournaal wilt bekijken. Plisségordijnen zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar en zorgen zo dat de zonnestralen van de ochtendzon worden gefilterd.

Plissegordijnen_op_maat
Plissés_standaard_721610

Extra privacy met plissés

Plisségordijnen zijn de ideale oplossing voor het verkrijgen van meer privacy in jouw woning. Door de gevouwen stof kun je ze makkelijk in- of uit elkaar schuiven. De plissés kunnen aan de bovenkant naar beneden worden geschoven, waardoor jij gemakkelijk de mate van inkijk bepaalt. Kies plisségordijnen die passen bij jouw smaak en jouw interieur. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren en dessins. Kies uit transparante-, verduisterende- of honingraat stoffen?

Childsafety

Child Safety

Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit.

Lees meer arrow-right
Energie Besparen

Bespaar op energie

Raamdecoratie kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

Lees meer arrow-right

Raamdecoratie bij je thuis

Bekijk prachtige raamdecoratie bij onze klanten thuis! Raamdecoratie zijn erg veelzijdig en kunnen op verschillende wijze worden toegepast. Bekijk onze referenties en kom weer te weten over kleuren, uitvoeringen en uitbreidingen.

Plissés

Plissés zijn een subtiele vorm van raambekleding. Plissés zijn gemakkelijk in en uit elkaar te schuiven door de gevouwen stof. Doordat de plissé aan de bovenkant naar beneden kan worden geschoven (top-down), kun jij gemakkelijk de mate van inkijk bepalen. Met onze speciale motoren zorg je voor slimme plissegordijnen. Zo kun je jouw producten bedienen met een tablet of smartphone.

Plissés_standaard_721610

Specificaties

Min - Max breedte 600 mm - 3000 mm
Min - Max hoogte 1000 mm - 2600 mm
Bediening Handmatig of elektrisch (met smartphone)

Populairste kleuren

72.0005
Wit 72.0005
72.0032
Wit 72.0032
72.0054
Grijs 72.0054

Plissé XL

De plissé XL is speciaal ontwikkeld om enorme breedtes te overspannen. De montage is mogelijk in- of op de dag, daarnaast kan de plissé XL zowel aan de wand als op het plafond bevestigd worden. Het systeem is uitvoerbaar in de kleuren helder wit, gebroken wit, zilverglans, antraciet en zwart. Kies uit verschillende bedieningsmogelijkheden, waaronder EasyPull, EasyTouch, elektrisch, ketting en trekkoord voor slimme plisségordijnen. Plissés XL is beschikbaar met honingraatstoffen van 25 mm, 32 mm en 45 mm breedte.

Plissé stalenmodule

Specificaties

Min - Max breedte 300 mm - 3500 mm
Min - Max hoogte 300 mm - 3500 mm
Bediening Handmatig of elektrisch (met smartphone)

Populairste kleuren

72 3222
Antraciet 72.3222
72 3200
Wit 72.3200
72 3219
Beige 72.3219

Honingraat

We maken onderscheid tussen standaard plissés en honingraatplissés. Standaard plissés bestaan uit één laag geplisseerde stof. Honingraat bestaan uit twee lagen gevouwen stof in een honingraatstructuur. Tussen de dubbele stoflaag wordt lucht vastgehouden, waardoor honingraatplissés een betere isolerende waarde hebben dan standaard plissés.

Plisségordijnen 6

Specificaties

Min - Max breedte 600 mm - 3000 mm
Min - Max hoogte 1000 mm - 2600 mm
Bediening Handbediend of elektrisch

Populairste kleuren

73.1001
Wit 73.1001
73.1005
Wit 73.1005
72.0405
Zwart 72.0405
Plissegordijn smartfit pro

Smartfit Pro

Het Smartfit Pro systeem maakt plisségordijnen geschikt voor aluminium en kunststof standaard of draaikiepramen. Het systeem zorgt namelijk voor een aluminium omkadering van de plissés, zodat deze op de plaats blijft bij het openen of kiepen van ramen. Smartfitsystemen worden gemakkelijk op het raam bevestigd door middel van magneetstrip of montageclips.

Plisségordijnen sfeer

Plisségordijnen op maat

Plissés van Verano® worden volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de producten tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, doekkleuren en bediening en maak je de plissés volledig naar jouw wens.

FAQ Plisségordijnen

 • Wat zijn de maximale afmetingen van plisségordijnen?

  chevron-down

  De maximale afmetingen van plisségordijnen van Verano® vind je in onderstaande tabel. Plissés kunnen daarnaast vrijwel naadloos naast elkaar worden gehangen zodat enorme breedtes kunnen worden overspannen.

  Maximale breedteMaximale hoogte
  Plisségordijnen300 cm260 cm
  Honingraat300 cm 260 cm
 • Wat zijn de minimale afmetingen van plisségordijnen?

  chevron-down

  De minimale afmetingen van plisségordijnen van Verano® vind je in onderstaande tabel.


  Minimale breedteMinimale hoogte
  Plisségordijnen
  60 cm
  100 cm
  Honingraat60 cm100 cm
 • Wat is het verschil tussen plisséstof en honingraat plisséstof?

  chevron-down

  Normale plisségordijnen bestaan uit één laag geplisseerde stof. Plisséstoffen met een honingraat bevatten twee lagen geplisseerde stof die samen cellen met de vorm van een honingraat vormen. Deze tussenruimtes houden lucht vast en zorgen er dus voor dat honingraatplissés beter verduisteren en een hogere isolatiewaarde hebben.

 • Hoe maak je plisségordijnen schoon?

  chevron-down

  1. Stof verwijder je gemakkelijk met een plumeau of (hand)stofzuiger. Gebruik de (hand)stofzuiger op een zachte stand.
  2. Zijn er vlekken ontstaan in de plisséstof? Verwijder deze voorzichtig met een zachte spons of doek in combinatie met lauw water.

  Let op: sommige stoffen zijn uitgevoerd met een extra beschermingslaag. Deze doeken mogen niet nat gemaakt worden. Twijfel je? Check het voor deze zekerheid even bij de Verano® partner van je aankoop!

 • Wat zijn Smartfit plisségordijnen?

  chevron-down

  Smartfit plisségordijnen van Verano® zijn plisségordijnen die worden omlijst met een aluminium montageprofiel. De montage van deze plisségordijnen vindt plaats door middel van een magneetstrip of montageclips. Het is dus niet nodig om te boren of schroeven in kozijnen en de plissés kunnen gemakkelijk gedemonteerd worden. Daarnaast is het Smartfit systeem geschikt voor draai/kiepramen en -deuren.

 • Zijn plisségordijnen gevaarlijk voor kleine kinderen?

  chevron-down

  Jaloezieën van Verano® zijn uitgerust met het de 'Child safety' veiligheidsvoorschriften van de Europese Comissie. Deze veiligheidsvoorschriften sluiten de risico's op verwurging of inwendige verstikking uit. Meer informatie over 'Child Safety' vind je hier.

 • Waar kan ik Verano® plisségordijnen kopen?

  chevron-down

  Plisségordijnen van Verano® koop je bij een van onze Verano® partners. In hun showrooms voorzien zij je vrijblijvend van advies en kun je een scherpe offerte ontvangen. Ook voor het inmeten en de montage helpen onze Verano® partners je graag. Benieuwd naar het verkooppunt voor plisségordijnen bij jou in de buurt? Voer je postcode in op onze showroomlocator.

Ontdek onze producten

Plissés_standaard_720032
Plissé | Dag/nacht | 72.0086
Plissés_standaard_730002_01
Plissé | Standaard | 73.0002
Plissés_standaard_720188_01
Plissé | Dag/nacht | 73.0002