ONTVANG 5 GRATIS KLEURSTALEN BIJ JE THUIS!

close

Met uitvalschermen ben je de warmte de baas

Heb jij je familieleden uitgenodigd voor een etentje bij jou thuis vanavond? Soms kan het door de hitte erg warm worden in je woonkamer. Er zijn verschillende manieren om de temperatuur in je woning te reguleren. Uitvalschermen zijn hiervoor een goede oplossing!

Uitvalschermen Sfeer
Uitvalscherm V155 Mallorca

Houd je woning koel met uitvalschermen

Door uitvalschermen voor je ramen te plaatsen kun jij in de zomer gemakkelijker de temperatuur in een ruimte reguleren. Wel zo prettig met zomers waarvan de temperaturen steeds hoger oplopen! Hierdoor hoeft de airco minder hard te werken en bespaar jij flink op de energierekening. Bovendien heb je met uitvalschermen minder last van vervelende lichtschittering en komt er toch voldoende daglicht de ruimte binnen.

Energie Besparen

Bespaar op energie

Geautomatiseerde buitenzonwering kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

Lees meer arrow-right
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze uitvalschermen, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie.

Registreer product arrow-right
Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium (AluEco)

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht.

Lees meer arrow-right

Uitvalschermen

Het assortiment uitvalschermen bestaat uit standaard uitvoeringen zonder kast en cassette-uitvoeringen waarin het doek in gesloten stand beschermd is tegen invloeden van het weer. Met de keuze voor handbediening of elektrische bediening bepaal je eenvoudig het gebruikscomfort.

Uitvalscherm V155 Mallorca_2

Specificaties

Vanaf 903,- (2m x 1,5m)*
Max. breedte 5000 mm
Max. uitval 1500 mm
Bediening Handbediend of elektrisch
Doekcollectie Trend colors & Urban colors
Profielkleur Tech. zilver, wit, ivoor of antraciet str.
Excl. meet & montageservice

Populairste kleuren

70.2601
Grijs 70.2601
70.2602
Grijs 70.2602
70.2624
Beige 70.2624
702526
Grijs 70.2526
Uitvalschermen op maat

Uitvalschermen op maat

Uitvalschermen van Verano® worden altijd volledig op maat geproduceerd. Dit betekent dat we de schermen tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Benieuwd hoe uitvalschermen optimaal toegepast kunnen worden in jouw woning? Bekijk onze brochures of bezoek een showroom bij jou in de buurt.

FAQ uitvalschermen

 • Wat zijn de maximale afmetingen van uitvalschermen?

  chevron-down

  De maximale afmeting van een uitvalscherm bedraagt 8m breed en 1,5m uitval. Bij deze afmeting maak het uitvalscherm gebruik van drie uitvalarmen.

 • Hoe gebruik je uitvalschermen?

  chevron-down

  Uitvalschermen zijn zonneschermen die geplaatst kunnen worden voor je ramen. Dit type zonnescherm valt onder een hoek van 90 graden en is daarom niet geschikt om te gebruiken boven een terras. De doorloop wordt in dat geval namelijk belemmerd.

 • Knikarmscherm of uitvalscherm kopen?

  chevron-down

  Knikarschermen en uitvalschermen worden beiden zonneschermen genoemd. Toch is de toepassing van beide oplossingen verschillend. Uitvalschermen worden toegepast voor ramen en voorkomen zo dat het zonlicht de woning binnen kan treden. Knikarmschermen worden toegepast boven een terras en creëren zo een schaduwrijke en sfeervolle plek.

 • Waar kan ik Verano® uitvalschermen kopen?

  chevron-down

  Uitvalschermen van Verano® koop je bij een van onze Verano® partners. In hun showrooms voorzien zij je vrijblijvend van advies en kun je een scherpe offerte ontvangen. Ook voor het inmeten en de montage helpen onze Verano® partners je graag. Benieuwd naar het verkooppunt voor uitvalschermen bij jou in de buurt? Voer je postcode in op onze showroomlocator.

Ontdek onze producten

Uitvalschermen_01
Mallorca | Technisch zilver | 70.2700
Uitvalschermen_02
Mallorca | Technisch Zilver | 70.2512
Uitvalschermen_uni-kleuren
Florence | Technisch zilver | Multi