close
Zonwering energie besparen

Global Shading Day

12-09-2022

Energie besparen begint met zonwering. Het regelen van het binnenklimaat is voor veel huishoudens een belangrijke kostenpost. Door zonwering te installeren bespaar je niet alleen op de energierekening, je werkt aan een beter binnenklimaat en draagt ook actief bij aan positieve klimaatverandering.

Global Shading Day staat in het teken van de rol die zonwering speelt in de oplossing tegen de opwarming van de aarde. Met zonwering kunnen we de toegang tot daglicht beheren, oververhitting van gebouwen voorkomen, onze vraag naar airconditioning verlagen en de CO2-uitstoot verminderen. Op deze manier verbeteren we de kwaliteit van ons binnenklimaat aanzienlijk en leveren we positieve bijdrage aan klimaatverandering.

Ritsscreens

Voorkom oververhitting van gebouwen

Duurzaam oververhitting voorkomen door gebruik te maken van dynamisch zonwering zoals rolluiken, ritsscreens en raamdecoratie.

Zonwering prijs rolluiken

Verminder de vraag naar airconditioning

Met 0% meer airco's besparen we €285.000.000.000 aan energiekosten 62% energiebesparing in 2050.

Ritsscreens rekentool

Verlaag de CO2-uitstoot

Door het inzetten van efficiënte zonwering zorgen we voor 0% extra CO2-uitstoot.

Zonwering zoals rolluiken en ritsscreens zorgen voor een effectieve manier van energiebesparing. Er wordt hiermee een extra luchtspouw gecreëerd, waardoor warmte jouw huis minder snel uit kan en koude lucht niet naar binnen komt. Daarnaast is een van de belangrijkste voordelen van ritsscreens het bieden van bescherming tegen oververhitting van jouw woning. In onze rekentool ontdek je hoe je met ritsscreens je woning koel kunt houden.

Energie besparen ritsscreens rekentool
Huis

Ritsscreen rekentool

Bereken hoe jij jouw woning koel kunt houden met ritsscreens!

“Een kleine stap kent grote gevolgen voor jouw woning en onze wereld.”

energie besparen en isoleren met raamdecoratie

Door het bekleden van jouw ramen met raamdecoratie kun je effectief energie besparen. Raamdecoratie creëert, net als buitenzonwering, een extra luchtspouw met een verbeterde isolatiewaarde van de ramen als gevolg. Raamdecoratie kan de isolatiewaarde van enkel glas tot wel 60% verhogen.

Brochure_aanvragen

Gratis brochure

Meer weten over onze producten? Vraag een gratis brochure aan!