Lugano horecazonwering voordelen

De 5 voordelen van horecazonwering

20-04-2022

Het aantal luxe horecaterrassen in Nederland groeit. Steeds meer ondernemers spelen in op de veranderende behoeften van de horecagast. Gasten willen steeds vaker buiten op het terras genieten — met de luxe en het comfort van binnen.

Er zijn verschillende manieren waarop jij je gasten die luxe en comfort kunt bieden. Eén daarvan is horecazonwering. Door je terras uit te breiden met producten als zonneschermen, lamellendaken en pergolazonwering creëer je een luxe, aantrekkelijke buitenomgeving voor je gasten. Lees snel verder om alle voordelen van horecazonwering te ontdekken!

Langer je terras openhouden

Gasten willen buiten zorgeloos van hun hapje en drankje genieten. Helaas gooit het weer regelmatig roet in het eten. Bij regen of wind voelen gasten zich geneigd om naar binnen te gaan. Is het te warm op je terras? Dan zoeken ze de schaduw op.

Weer of geen weer, met horecazonwering kan jij je gasten vaker en langer buiten ontvangen. Met de horeca-overkapping V950 – Lugano creëer je schaduw en voorkom je een oververhit terras. Producten als terrasoverkappingen bieden bescherming tegen regen en wind, zodat je gasten ook buiten kunnen zitten tijdens een herfstbui.

Daarnaast zijn meerdere Verano®-producten te combineren met geïntegreerde LED-verlichting. Dat betekent dat je gasten ook 's avonds langer kunnen blijven zitten.

Op maat gemaakte producten

Natuurlijk moet horecazonwering goed passen bij de uitstraling van jouw terras. De horecazonweringproducten van Verano® zijn in meerdere maten en kleuren beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om producten als lamellendaken en pergolazonweringen te koppelen. Op deze manier kunnen enorme terrassen van beschutting worden voorzien.

Je kunt er ook voor kiezen om je product uit te breiden met handige extra’s. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van ritsscreens en glaswanden aan je lamellendak, of het toevoegen van veranda-zonwering aan je terrassendak. Ritsscreens en Veranda-Zonneschermen zorgen voor extra bescherming tegen hitte en zonlicht en met glaswanden verleng je het terrasseizoen: Deze beschermen je gasten goed tegen de wind en regen en dat komt zeker van pas tijdens de lente en herfst.

Alles naar wens van je gast

Een ander voordeel van horecazonwering is dat je jouw terras in een handomdraai kan aanpassen. Lamellendak V870 – Arrezo beschikt bijvoorbeeld over elektrisch bedienbare lamellen waarmee je het dak kunt openen en sluiten. Hiermee bepaal je de hoeveelheid licht en warmte op je terras.

Vinden je gasten het te warm onder je lamellendak? Sluit dan de lamellendaken voor extra schaduw. Draai de lamellen open als je gasten juist van de zon willen genieten.

Een luxe buitenverblijf creëren

Horecazonwering zorgt niet alleen voor schaduw, maar vooral voor sfeer. De producten zijn dankzij hun design een lust voor het oog en daarmee een welkome toevoeging aan jouw terras. Twee van onze producten — de Pergolazonwering V642 – Tumba en de V875 – Belluno — zijn dankzij hun elegante en innovatieve design zelfs bekroond met de Red Dot Design Award. Kleed je terras verder aan met sfeerverlichting en terrasmeubilair en het plaatje is compleet!

Mogelijkheden tot personalisatie

Al onze zonweringproducten worden op maat gemaakt. Dit betekent we de horeca-overkappingen en -zonweringen volledig naar uw wens kunnen ontwerpen en monteren. Zo kan je kiezen voor de gewenste profiel- en doekkleuren van jouw product. Daarnaast is het mogelijk om zonweringdoeken met uw logo te bedrukken.

De voordelen van horecazonwering samengevat

Welke voordelen heeft horecazonwering nu concreet voor jouw café, restaurant of bar? We vatten ze nog een keer voor je samen:

  • Ook tijdens warme zomerdagen en miezerige herfstdagen je terras openhouden
  • Horecazonwering die naadloos aansluit op jouw terras
  • Snel inspelen op het veranderende weer
  • Eyecatchers: een lust voor het oog!
  • Mogelijkheden tot personalisatie

Een welkome toevoeging aan je terras

Wil je meer informatie over de voordelen van horecazonwering? Bezoek dan de horecazonwering-pagina of vraag een gratis brochure aan.

Horecazonwering bekijken arrow-right