ONTVANG 5 GRATIS KLEURSTALEN BIJ JE THUIS!

close

Een heerlijke ochtend met houten jaloezieën

Geniet jij er altijd van om 's ochtends rustig wakker te worden met een ontbijt, een kopje koffie en het laatste nieuws? Laat de houten jaloezieën nog even gesloten en geniet van een ontbijt in je pyjama. Je hoeft je geen zorgen te maken dat iemand je ziet! Met op maat gemaakte jaloezieën van hout geef je elke ruimte een warme uitstraling.

Raamdecoratie_Jaloezieën Van Stratum Klein
01 Jaloezieën Sfeer Hout

Functioneel en modieus

Houten jaloezieën bieden de ideale oplossing voor raamdecoratie wanneer het gaat om het creëren van privacy en het reguleren van natuurlijk licht. Je hebt volledige controle over deze aspecten, aangezien je de lamellen eenvoudig kunt kantelen. Op maat gemaakte jaloezieën voegen niet alleen functionaliteit toe, maar verhogen ook de sfeer in elke ruimte. Daarom zijn ze al geruime tijd zeer geliefd bij veel mensen. Bekijk de collectiebrochure en maak kennis met tientallen kleuren en materialen.

Childsafety

Child Safety

Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit.

Lees meer arrow-right
Energie Besparen

Bespaar op energie

Raamdecoratie kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen!

Lees meer arrow-right

Raamdecoratie bij je thuis

Bekijk prachtige raamdecoratie bij onze klanten thuis! Raamdecoratie zijn erg veelzijdig en kunnen op verschillende wijze worden toegepast. Bekijk onze referenties en kom weer te weten over kleuren, uitvoeringen en uitbreidingen.

Hout

Of je nu een industriële of landelijke woonstijl hebt, hout werkt altijd. Houten jaloezieën geven jouw interieur karakter. Onze houten jaloezieën worden gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Met onze speciale motoren zorg je voor slimme jaloezieën. Zo kun je jouw producten bedienen met een tablet of smartphone.

03 Jaloezieën Sfeer Hout

Specificaties

Min - Max breedte 400 mm - 2650 mm
Min - Max hoogte 200 mm - 4000 mm
Bediening Handbediend of elektrisch (met smartphone)

Populairste kleuren

30.1020
Wit 30.1020
30.1002
Zwart 30.1002

Smartfit Pro Jaloezie

Het aluminium Smartfit Pro systeem omkadert de jaloezieën. Zo ontstaat een product dat zeer geschikt is voor draai- en kiepramen. Bij het openen en sluiten van het raam blijft de jaloezie namelijk op haar plek. Smartfitsystemen worden gemakkelijk op het raam bevestigd door middel van magneetstrip of montageclips. De in verstek gezaagde hoeken zorgen ervoor dat het systeem naadloos in je kozijn opgaat.

Smartfit pro jaloezie aluminium

Specificaties

Min - Max breedte 300 mm - 2400 mm
Min - Max hoogte 210 mm - 2600 mm
Bediening Handbediend
Framekleur Technisch zilver, wit, ivoor, antraciet of zwart
Raambevestiging Montageclips of magneten

Populairste kleuren

72.0005
Wit 72.0005
72.0054
Grijs 72.0054
72.0032
Wit 72.0032
Smartfit pro jaloezie aluminium

Slimme jaloezieën van hout

We noemen raamdecoratie slim wanneer deze te bedienen is met een smartphone, tablet of voice-assistent en het mogelijk is om programma's of triggers in te stellen om je raamdecoratie automatisch te laten openen of sluiten. Slimme jaloezieën bieden je gemak, comfort en veiligheid in jouw woning!

Aluminium Jaloezieën stalenmodule

Houten Jaloezieën op maat

Jaloezieën van Verano® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de jaloezieën tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk jaloezieën kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de lameldikte, lamelkleuren en bediening maak je de jaloezieën volledig naar jouw wens.

FAQ Jaloezieën

 • Wat zijn de maximale afmetingen van houten jaloezieën?

  chevron-down

  De maximale afmetingen van houten jaloezieën van Verano® vind je in onderstaande tabel. Maatwerk jaloezieën kunnen daarnaast vrijwel naadloos naast elkaar worden gehangen zodat enorme breedtes kunnen worden overspannen.

  Maximale breedteMaximale hoogte
  Hout265 cm400 cm
 • Wat zijn de minimale afmetingen van houten jaloezieën?

  chevron-down

  De minimale afmetingen van houten jaloezieën van Verano® vind je in onderstaande tabel:

  Minimale breedteMinimale hoogte
  Hout40 cm20 cm
 • Met welke lamelbreedte zijn aluminium en houten jaloezieën uitvoerbaar?

  chevron-down

  Aluminium en houten jaloezieën van Verano® zijn uitvoerbaar met diverse lamelbreedten:

  Lamelbreedte
  Hout50 mm en 65 mm
 • Zijn er jaloezieën op maat voor schuine kozijnen?

  chevron-down

  Houten jaloezieën van Verano® kunnen met schuine zijdes worden uitgevoerd. Zo kunnen de jaloezieën op maat worden gemaakt voor schuine ramen. We onderscheiden de 4 onderstaande types:

  • Jaloezie hoek, 1 schuine zijde
  • Jaloezie hoek, 2 schuine zijden
  • Jaloezie trapezium, 1 schuine zijde
  • Jaloezie trapezium, 2 schuine zijden
 • Wat zijn Smartfit jaloezieën?

  chevron-down

  Smartfit jaloezieën van Verano® zijn jaloezieën die worden omlijst met een aluminium montageprofiel. De montage vindt plaats door middel van een magneetstrip of montageclips. Het is dus niet nodig om te boren of schroeven in kozijnen en de jaloezieën kunnen gemakkelijk gedemonteerd worden. Daarnaast zijn Smartfit jaloezieën geschikt voor draai/kiepramen en -deuren.

 • Zijn jaloezieën gevaarlijk voor kleine kinderen?

  chevron-down

  Jaloezieën van Verano® zijn uitgerust met het de 'Child safety' veiligheidsvoorschriften van de Europese Comissie. Deze veiligheidsvoorschriften sluiten de risico's op verwurging of inwendige verstikking uit. Meer informatie over 'Child Safety' vind je hier.

 • Waar kan ik Verano® Jaloezieën kopen?

  chevron-down

  Jaloezieën van Verano® koop je bij een van onze Verano® partners. In hun showrooms voorzien zij je vrijblijvend van advies en kun je een scherpe offerte ontvangen. Ook voor het inmeten en de montage helpen onze Verano® partners je graag. Benieuwd naar het verkooppunt voor jaloezieën bij jou in de buurt? Voer je postcode in op onze showroomlocator.

Ontdek onze producten

Jaloeziën_alu50mm_102332_01
Jaloezie | Alu 50mm | 10.2332
Jaloeziën_hout50mm_301620
Jaloezie | Hout 50mm | 30.1614
Jaloeziën_hout50mm_102332_02
Jaloezie | Hout 50mm | 30.1601