ONTVANG 5 GRATIS KLEURSTALEN BIJ JE THUIS!

close
Uitgelicht v550 ritzscreen

Uitgelicht: ritzscreen® V550

25-03-2024

Of het nu gaat om kleine raampartijen of enorme glasoppervlakken, het ritzscreen® V550 is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Met zijn veelzijdigheid in grootte en opties biedt ritzscreen® V550 een combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Ritscreens zijn een van de meest effectieve systemen in de markt van zonwering.

Ritzscreen® V550 in vier formaten

Ritsscreens van Verano® worden vanzelfsprekend volledig op maat gemaakt. Met de vier verschillende typen van de V550 (XS, S, M, L) zorgt men ervoor dat de omkasting optimaal aansluit bij de afmetingen van het raam.

Voorbeeld: heeft men een raam met een kleine afmeting? Dan volstaat een omkasting van het type XS. Zo ontstaat een elegante oplossing en wordt het aangezicht van uw gevel minimaal aangetast.

Tip: ga je meerdere V550 screens op dezelfde gevel plaatsten? Kies voor gelijke kapmaten en zorg voor rust en eenheid.

Maximale afmetingen

Met een indrukwekkende maximale breedte van 5000 mm kan de ritzscreen® V550 zelfs de grootste ramen bedekken, Zo wordt bescherming tegen de zon gegarandeerd. Ook voor ramen met een hoogte tot 4000 mm biedt dit type screen een perfecte pasvorm.

Bediening van screens

Het gemak van elektrische bediening zorgt voor ultiem comfort en gebruiksgemak, waardoor je met één druk op de knop het gewenste lichtinval en privacy kunt regelen. Wil je meer weten over de bediening van elektrische zonwering? Lees onze blog.

Systeem- en doekleuren

Met een keuze uit technisch zilver, ivoor, wit, antraciet, antraciet structuur en zwart structuur, biedt de ritzscreen® V550 een scala aan opties om naadloos aan te sluiten bij de uitstraling van jouw woning of kantoorpand.

Voor de kleur van het doek kun je kiezen uit een uitgebreide selectie doekkleuren uit de Vitro en Metro collecties, waardoor je de perfecte match kunt vinden voor jouw exterieur. Enkele populaire doekkleuren voor ritsscreens zijn:

Ritsscreens op zonne-energie

In de zoektocht naar duurzame oplossingen voor onze woningen worden screens op zonne-energie steeds populairder. Deze innovatieve ritsscreens beschermen niet alleen je huis tegen oververhitting, maar maken ook gebruik van de kracht van de zon om draadloos en energiezuinig te functioneren. Ook ritzscreen® V550 is uit te voeren met een solarmotor. Een klein zonnepaneel op de omkasting van het screen wordt blootgesteld aan zonlicht en zorgt ervoor dat de accu van de screen automatisch weer oplaadt.

Weersensoren

Weersensoren zorgen voor extra gemak en gemoedsrust door de automatische aanpassing van het screen aan veranderende weersomstandigheden, waardoor jouw ramen en interieur beschermd blijven tegen de elementen. Met regen-, wind- of zonnesensoren sluiten je ritsscreens als gevolg van invloeden van het weer. Hier lees je meer over weersensoren.

Met zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en stijlvolle ontwerp is de ritzscreen® V550 de ultieme keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige zonwering voor alle soorten ramen. Of het nu gaat om bescherming tegen de zon of het verhogen van je privacy, de ritzscreen® V550 biedt alles wat je nodig hebt en meer.

Nieuwsgierig waarom we ritsscreens en ritzscreen® V550 op verschillende manier schrijven? Ritsscreens is de schrijfwijze volgens het woordenboek en de categorienaam van deze producten. Ritzscreen® is de door Verano® geregistreerde productnaam.

Specificaties ritzscreen® V550

Max. breedte5000 mm
Max. hoogte4000 mm
BedieningElektrisch
DoekcollectieVitro colors & Metro colors
ProfielkleurTech. zilver, ivoor, wit, antraciet, antraciet str. en zwart str.
WindklasseWindklasse 6 TÜV Nederland
WeersensorenOptioneel
SolarmotorOptioneel
*Excl. meet & montagekosten