Zonneschermen inmeten & montage

Het inmeten en de montage van zonneschermen moet vanzelfsprekend erg nauwkeurig plaatsvinden om een optimaal eindresultaat te bereiken. Op deze pagina vind je documentatie en video's om te zorgen voor het nauwkeurig inmeten en monteren van zonneschermen. Wij adviseren altijd een Verano partner® in te schakelen voor de montage van onze producten.

Vind een Verano® partner
Inmeten montage zonneschermen 2
Inmeten montage zonneschermen 1

Inmeten zonneschermen

Het op de juiste manier inmeten van zonneschermen verkleint de kans op problemen bij de montage aanzienlijk. In onze inmeetinstructies ontdek je hoe je komt tot de juiste gewenste afmetingen, daarnaast bespreken we belangrijke externe elementen die van invloed zijn op de montage van het zonnescherm. Zo dien je rekening te houden met openslaande ramen en deuren, eventuele versterkingen of ondersteuningen, bedieningszijden en meer. We adviseren daarom in alle gevallen een Verano® partner in te schakelen voor het inmeten van Verano® zonneschermen.

Montage zonneschermen

Een juiste montage van zonneschermen zorgt ervoor dat je het product tot in lengte jaren kunt gebruiken zonder vervelende ongemakken te ondervinden. Een zonnescherm wordt in de meeste gevallen aan de gevel van je woning bevestigd en daarom is het belangrijk dat dit zorgvuldig wordt uitgevoerd. Naast een stevige bevestiging is het ook belangrijk dat de (elektrische) bediening van het zonnescherm op een nette manier wordt weggewerkt. We adviseren daarom in alle gevallen een Verano® partner in te schakelen voor de montage van Verano® zonneschermen.

Inmeten montage zonneschermen

Montagevideo's zonneschermen

Complexe onderdelen uit de montage van zonneschermen wordt uitgelegd in onderstaande video's

Op dit moment zijn er geen video's voor de montage van zonneschermen beschikbaar. Maak s.v.p gebruik van bovenstaande montagehandleidingen.

Vind een Verano® partner bij jou in de buurt