€100,- korting op iMove® solar!

close
Raamdecoratie Aluminium Jaloezie

3x raamdecoratie in jouw badkamer

09-07-2021

Een badkamer is dé plek om tot rust te komen in jouw woning. Een warme douche, een ontspannend moment in bad of jezelf klaar maken voor een avondje uit. We spenderen redelijk wat tijd in onze badkamer en hierbij is privacy van groot belang. Je wilt namelijk niet dat je buurman naar binnen kan kijken terwijl jij je klaar maakt voor je dag. Raamdecoratie in je badkamer is hier de oplossing voor. Naast het verminderen van inkijk in jouw woning, zorgt raamdecoratie ook voor het weren van invallend zonlicht en is het een sfeerbepaler in je interieur.

Wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie voor je badkamer is het van groot belang dat jouw gekozen product tegen het vocht van de badkamer kan. Verano® biedt hier verschillende alternatieven voor.

Aluminium jaloezieën

Jaloezieën zijn de perfecte vorm van raamdecoratie als het gaat om het creëren van privacy en het filteren van (zon)licht. Dit heb je geheel zelf in de hand doordat je gemakkelijk de lamellen kunt kantelen. Wil je rustig in bad genieten? Sluit de lamellen. Wil je meer warmte en natuurlijk licht in je badkamer? Open de jaloezieën.

Raamdecoratie Aluminium Jaloezie

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn niet 100% verduisterd, en dit maakt het een perfecte oplossing in jouw badkamer. Laat licht binnen, terwijl je optimaal privacy creëert en een laaghangende zon weert. Met het ruime aanbod aan stofkleuren kan je er altijd voor zorgen dat je rolgordijn perfect aansluit bij je huidige interieur. Daarnaast heb je keuze uit verschillende transparanties; lichtdoorlatende, transparante en verduisterend plus stoffen. Ga voor een verduisterende stof om te voorkomen dat jouw buren ‘s avonds silhouetten zien.

Raamdecoratie badkamer rolgordijn

Plissés

Plissés zijn de ideale oplossing voor het verkrijgen van meer privacy in jouw woning. Door de gevouwen stof kun je ze makkelijk in- of uit elkaar schuiven. De plissés kunnen aan de bovenkant naar beneden worden geschoven, waardoor jij gemakkelijk de mate van inkijk bepaalt. Daarnaast zijn plissés heel populair omdat ze uitermate geschikt zijn voor draai-kiep ramen.

Raamdecoratie badkamer plissé

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden om jouw badkamer van raamdecoratie te voorzien? Of heb je vragen over welke stoffen en materialen optimaal zijn in jouw badkamer? Vraag gratis onze brochures aan of bezoek een Verano® partner bij jou in de buurt.

Gratis brochure! arrow-right