Louvredak 10 V870 Arezzo antraciet

Deze 3 typen zonwering worden booming in 2022

14-12-2021

Een schaduwrijk terras, een koele huiskamer of een verduisterde slaapkamer. Zonwering heeft diverse functies en vervult verschillende wensen. Naast de functionele eigenschappen wil je dat zonwerende producten ook een lust voor het oog zijn en het aangezicht van jouw woning of tuin niet schaden. Graag laten we jou zien welke zonwerende producten volgens ons in 2022 booming zullen zijn!

Ritsscreen V550

Ritsscreens winnen al enkele jaren enorm aan terrein. Dit product is namelijk effectief in het weren van warmte en zonlicht en zorgt er daarom voor dat je woning koel blijft en je geen last hebt van vervelende lichtschitteringen. Met de introductie van de solarmotor heeft nu de aansturing van screens een belangrijke ontwikkeling ondergaan.Solarmotoren zorgen ervoor dat je een ritsscreen kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Het zonnepaneel op de omkasting van de screen zorgt ervoor dat de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie. Ritsscreens op zonne-energie hoeven niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op energiekosten.

Lamellendak V870 Arezzo

Zodra de weersomstandigheden het een beetje toelaten is de tuin de plek waar we het liefst zijn. Overkappingen kunnen je helpen om te zorgen voor meer beschutting op je terras. Hoe mooi zou het zijn als de overkapping in jouw tuin niet alleen zorgt voor een beschutte plek maar daarnaast een waar kunstwerk is?

Het lamellendak V870 – Arezzo is een lamellenoverkapping die beschikt over een dak van kantelbare lamellen maar vooral opvalt door het strakke design. Dit type lamellendak is op verschillen manier uit te voeren, zo kun je kiezen voor een uitvoering op palen, een uitvoering aan de gevel of zelfs een uitvoering op een bestaande constructie.

Pergolazonwering V642 – Tumba

Producten die zowel tegen zon als regen bescherming bieden zijn nog vrij nieuw en zullen daarom zeker booming worden in 2022. Pergolazonwering V642 – Tumba heeft een zonwerend en waterafstotend doek en zorgt ervoor dat je dus letterlijk onder iedere weersomstandigheid op je terras kunt blijven zitten. En het design dan? De Tumba ontving direct na de introductie een prestigieuze Red Dot Product Design Award.

Ben je benieuwd of één van deze booming producten wat voor jou kunnen zijn? Vraag gratis een brochure aan of bezoek de showroom van een van onze Verano® partners.

Tip! Wil je komend jaar optimaal genieten van zonwering in jouw huis of tuin? Begin dan op tijd met jouw zoektocht. Doorgaans heb je namelijk enkele weken nodig om te oriënteren, een inmeetafspraak in te plannen en de daadwerkelijke montage plaats te laten vinden.

Naar gratis brochure arrow-right