ONTVANG 5 KLEURSTALEN GRATIS!

close
Sonnenschutz preis glaswande 2

Prijs van zonwering. Wat is jouw budget?

04-09-2020

Je bent vast al op de hoogte van de vele voordelen van zonwering. Zo zorg je voor schaduwrijke plekken, houd je jouw woning koel, creëer je sfeervolle terrassen en of tuinen en kun je ook nog energie besparen. Maar welk budget moet je vrijmaken om jouw woning te voorzien van kwalitatieve zonwering?

Gemiddelde prijzen zonwering

We hebben een enorm uitgebreid assortiment aan zonwering producten. Daarnaast kan ieder product op vele verschillende manieren worden uitgevoerd. De prijzen voor zonwering zijn om die reden uiteenlopend. In deze blog geven we je per type zonwering een richtprijs zodat je de zoektocht naar jouw ideale zonwering richting kunt geven op basis van je beschikbare budget.

Zonwering prijs zonnescherm

Prijs zonnescherm (5 x 3 meter)

Zonneschermen zijn een van de meest populaire type zonwering. Ze zorgen voor een schaduwrijke plek en creëren daarnaast veel sfeer op je terras. Met meer dan 10 verschillende type zonneschermen zijn ook de mogelijkheden binnen deze categorie zonwering eindeloos. Onderstaande richtprijs is op basis van een zonnescherm in standaard kleur met elektrische bediening d.m.v afstandbediening

  • Gem. adviesprijs €1500 - €2800 euro (excl. montage)
Zonwering prijs ritsscreens

Prijs ritsscreens ( 3 x 1,50 meter)

Ritsscreens zijn het ideale type zonwering om zonlicht en -warmte buiten de deur te houden. 's Zomers kun je het gemakkelijker koel houden in huis en ook onder je terrasoverkapping kan dit type zonwering voor extra beschutting zorgen. Onderstaande richtprijs is op basis van een standaard kleur en elektrische bediening d.m.v een schakelaar.

  • Gem. adviesprijs €800 - €1100 euro (excl. montage)
Zonwering prijs rolluiken

Prijs rolluiken ( 1 x 1,5 meter)

Rolluiken zijn het ideale type zonwering voor je slaapkamer. Rolluiken zorgen voor verduistering, geluiddemping, veiligheid, privacy en isolatie en verhogen daarom het comfort op je slaapkamer enorm. Het prijsverschil in rolluiken ontstaat door het gebruik van verschillende type pantsers. Onderstaande richtprijs is op basis van een rolluik in een standaard kleur met elektrische bediening d.m.v. een schakelaar.

  • Gem. adviesprijs €300 - €450 euro (excl. montage)
Zonwering prijs terrasoverkapping

Prijs terrasoverkappingen (5 x 3 meter)

Terrasoverkappingen maken van jouw terras de plek om vroeg in het voorjaar en tot laat in het najaar te genieten van je tuin. Dit type zonwering biedt beschutting tegen regen en wind. Met ruim 8 type terrasoverkappingen zijn de prijzen voor dit product uiteenlopend Onderstaande richtprijzen zijn op basis van een terrasoverkapping in standaard kleur i.c.m polycarbonaat of 44.2 veiligheidsglas.

  • Gem. adviesprijs i.c.m polycarbonaat €2200 - €4000 euro (excl. montage)
  • Gem. adviesprijs i.c.m 44.2 veiligheidsglas €4400 - €5400 euro (excl. montage)
Zonwering prijs glaswanden

Prijs glazen schuifwanden (4 x 2,2 meter)

Glazen schuifwanden zijn een type zonwering die valt onder het buitenleven. De wanden zijn toepasbaar in terrasoverkappingen, lamellendaken of andere bestaande situaties en zorgen voor enorm veel extra beschutting op je terras. Dit zorgt ervoor dat je ook bij lagere buitentemperaturen of een frisse wind kunt genieten van je tuin of terras. Onderstaande richtprijs is gebaseerd op een glazen schuifwand in een standaard kleur en uitgevoerd met 8mm gehard glas.

  • Gem. adviesprijs €1900 - 3400 (excl. montage)
Zonwering prijs lamellendak

Prijs lamellendaken (5 x 3 meter)

Het lamellendak is de Rolls Royce onder de zonwering. Een spetterend design zorgt er in combinatie met een inventieve lamellenconstructie voor dat dit type zonwering een echte eyecatcher is in iedere moderne tuin. De kantelbare lamellen van een lamellendak kunnen gemakkelijk worden aangestuurd door middel van een afstandsbediening. Daarnaast kunnen lamellendaken standaard worden uitgevoerd in een ralkleur naar keuze.

  • Gem. adviesprijs €13.000 - €20.000 euro (excl. montage)

Montage van zonwering

Zonwering wordt in de meeste gevallen op of aan je woning gemonteerd. Daarnaast is zonwering vrij kostbaar en kun je het zien als een investering in je woning. Om die reden is het echter ook enorm belangrijk dat de montage ervan zorgvuldig plaatsvindt. Wij adviseren daarom in alle gevallen de hulp in te roepen van één van onze Verano® partners. Op deze manier weet je niet alleen zeker dat de producten op de juiste wijze worden gemonteerd maar kom je naast de fabrieksgarantie ook in aanmerking voor garantie op de montage.

Het is erg lastig om de kosten voor montage uit te drukken. Deze kosten zijn namelijk erg afhankelijk van eventuele voorrijkosten, het gebruik van hulpmiddelen, de montagesituatie en de montageduur.

Meer informatie over zonwering?

Wil je graag meer informatie ontvangen over zonwering? Vraag een van onze brochures aan of bezoek de showroom van de Verano® partner bij jou in de buurt.

Gratis brochure zonwering arrow-right