Maak het donker

Heerlijk uitslapen op zondagochtend in een donkere slaapkamer of je favoriete tv-serie kijken zonder lichtschitteringen op het beeldscherm? Door je woning te verduisteren heb je geen last van invallend licht en zorg je voor extra privacy. Je kunt je woning verduisteren met producten aan de binnen- of buitenzijde van je huis.

Honingraat plissés Van Stratum
Ritsscreens_gevel

Aan de buitenzijde

Rolluiken en ritzscreens® worden aan de gevel van jouw woning bevestigd. Waar rolluiken kunnen zorgen voor een complete verduistering van een ruimte, filteren ritzscreens® juist enkel de vervelende lichtschitteringen. Met ritzscreens® behoud je wel het zicht naar buiten. Naast rolluiken en ritzscreens® zorgen ook zonneschermen, uitvalschermen en markiezen voor de nodige verduistering in je woning.

001 Jaloezieën Van Stratum Klein

Aan de binnenzijde

Je kunt een ruimte ook verduisteren door je ramen aan de binnenzijde te laten bekleden. Raamdecoratie zorgt er namelijk ook voor dat binnenvallend licht wordt gefilterd. Afhankelijk van het materiaal en de kleur die je kiest kun je ruimtes gedeeltelijk tot bijna volledig verduisteren, bovendien zorg je direct voor een stijlvolle aankleding van je interieur.